Façades en Structurele Beglazing

High-Tech oplossing voor perfecte façades en structurele beglazing —

Architectuur gedijt op verandering. Creatieve ideeën en gewaagde oplossingen die ons elke keer weten te fascineren en te verrassen. Gordijnwanden vormen een bijzonder grote uitdaging voor constructeurs, omdat ze niet alleen het karakter van de structuur bepalen, maar ook aan strenge eisen moeten voldoen.

Creatieve Façade Architectuur

Om de ideale balans te vinden tussen esthetische aantrekkingskracht en energie-efficiëntie, kiezen architecten steeds vaker glas voor vliesgevel constructies. Zoals transparante structurele beglazingswanden, enkele of dubbele beglazing of zelfs tweede-huidfaçade. Glas kan ook worden gecombineerd met andere materialen als natuursteen, metaal of met kunststof bekleed metaal, waardoor constructeurs veel ruimte voor creativiteit krijgen.

Maar een smetteloos optisch uiterlijk is niet de enige cruciale factor. Structurele beglazingmodules zijn onderhevig aan extreem hoge spanningen. Ze moeten rekening houden met wind- en sneeuwbelastingen en thermische uitzetting en de krachten permanent overbrengen naar de constructie-elementen, terwijl ze ook beter bestand zijn tegen weersinvloeden gedurende vele jaren. Dit vereist een perfecte hechting tussen de componenten en zeer elastische, weerbestendige afdichtingen. Deze specificaties vragen om high-tech siliconenkit, die is afgestemd op zeer specifieke eisen en die in alle opzichten een optimale prestatie waarborgt.

T-Kit Applicaties gebruikt voor deze toepassing een component, neutraal uithardende siliconenafdichting welke wordt gebruikt bij algemene beglazing en afdichting van gordijn- en andere gevels. Met een bewegingsopname van maar liefst 50%! Toepasbaar tussen -25℃ en +50℃.

0383

Eigenschappen high-tech siliconenkit:

  • Siliconenafdichting is verenigbaar met alle structurele afdichtingen
  • Neemt thermische beweging van voegen op tot maximaal 50% van de oorspronkelijke breedte
  • Uitstekende reologie, weinig draadvorming bij het aanbrengen
  • Uitstekende hechting zonder primer op allerlei soorten bouwmaterialen en geanodiseerd gecoat aluminium
  • Uitstekende weerstand tegen weersinvloeden, ozon, Uv-straling en extreme temperaturen
  • Geschikt voor gebruik op gecoat glas, gegalvaniseerd staal, koper, metselwerk en andere poreuze en niet-poreuze substraten

T-kit heeft voor elke klus het juiste afdichtings­systeem

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Scroll to Top